WhatsApp Image 2021-08-27 at 16.31.08 (1)

Bebita

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 45cm 

🐾 Paino 21 kg 

🐾 Ikä 4 vuotta (syntynyt ~11/2017) 

🐾 Perusterve 

🐾 Leikattu, sirutettu, madotettu, rokotettu

🐾 Turkinhoito: Ei vaadi erityistä hoitoa

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä 

Bebita löydettiin pentuna, jolloin hänet annettiin perheeseen, joka ei pystynytkään tarjoamaan hänelle tarpeeksi aikaa, ulkoilua ja aktiviteettia. Kyseinen perhe päästi Bebitan juoksemaan vapaasti kaupungissa liikenteen keskelle. Bebita otettiin huostaan kyseiseltä perheeltä. 

Bebita on luonteeltaan melko tavallisen metsästyskoiran tapainen: rakastaa vapautta ja itsenäisyyttä, ystävällinen, ei ole lainkaan aggressiivinen, melko riippumaton, sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Hoitokodissa hän on tottunut ulkoilemaan kahdesti päivässä. Välillä tekee kolmannen lenkin. Hyvällä säällä voisi ulkoilla vaikka koko päivän. 

Hoitokodissa käyttäytyy hyvin ja rauhallisesti, suurimman osan ajasta makoilee omalla pedillään, pureskelee herkkuja ja leikkii muiden koirien kanssa. Ei tee tuhoja.  

Tällä hetkellä asuu perheessä, jossa on kissoja, lapsia ja muita koiria. Tulee kaikkien kanssa toimeen. 

Bebitalle halutaan löytää koti, jonka läheisyydessä on puistoja ja metsää, peltoja tai ylipäätään paljon avointa tilaa. Bebita annetaan perheeseen, jossa ollaan aktiivisia, tehdään pitkiä touhukkaita lenkkejä ja kohdellaan häntä kuin perheenjäsentä. Uudella perheellä on myös oltava jo ennestään kokemusta metsästyskoirista.  

Bebita on huomiota herättävä koira, jossa näkyy selkeästi metsästyskoiran piirteet. Juoksee ”riistan” perässä pitäen ääntä, omaa todella hyvän hajuaistin. Haukkuu nähdessään tuntemattomia ihmisiä, mutta ei osoita aggressiivisuutta. 

Autossa hän käyttäytyy hyvin.

Bebita on rodultaan posavinanajokoira.  

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.