Image5

Bonni

Lisätietoa

🐾 Ikä 1 vuosi (syntynyt ~7/2020)

🐾 Säkäkorkeus 50cm

🐾 Paino 16 kg

🐾 Leikattu, rokotettu, madotettu, sirutettu

🐾 Terveydentilasta: Kuuro

🐾 Turkinhoito: ei vaadi erityistä huolenpitoa

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Bonni syntyi maalla, jossa pennuista ei huolehdittu eikä niitä ruokittu. Eloon jäivät vain Bonni ja hänen veljensä.  

Luonteeltaan Bonni on todella ihmisläheinen, kaipaa huomiota, haluaa rapsutuksia ja olla lähellä. Hän on aktiivinen ja leikkisä. Bonni suhtautuu mainiosti ihmisiin ja muihin koiriin. Saattaa ainoastaan riitaantua toisen koiran kanssa, jos joutuu puolustamaan itsensä. Kissojen kanssa pyrkii aktiivisesti leikkimään ja ulkona jahtaa niitä. 

Yksinolo vaatii harjoitusta, sillä asuu nyt muiden koirien kanssa. Tarvitsee yksin ollessaan aktiviteettia. Jos pelästyy jotain tai ei ymmärrä jotakin tilannetta, saattaa alkaa haukkua kovaa. Ulina ja haukkuminen saattavat johtua kuuroudesta.  

Hoitokodissa lenkkeilee 3-4 kertaa päivässä. Aamuisin ja iltaisin pitkät lenkit, päivisin lyhyemmät. Autossa on rauhallinen, jos ihminen on vieressä.

Bonni sopii perheeseen, jossa ymmärretään Bonnin kuurous ja mielellään perheeseen, jossa on jo toinen koira, johon hän voisi tukeutua. Uudessa perheessä täytyy ymmärtää, että Bonni ei kuule käskyjä, joten esimerkiksi ulkoilun ilman remmiä pitäisi tapahtua ehdottomasti vain aidatussa tiloissa.  

Bonni rakastaa käydä lenkeillä ja leikkiä. Hän on aktiivinen tyttö.  

Bonnilla on aina nappulaa saatavilla, muutaman kerran viikossa syö lihaa herkun muodossa. 

Turkki ei vaadi erityistä huolenpitoa.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.