WhatsApp-Image-2022-03-25-at-15.22.33

Roxy

Lisätietoa

ūüźĺ S√§k√§korkeus 50 cm

ūüźĺ Paino 17kg

ūüźĺ Ik√§ reilu 1 vuotta (syntynyt ~12/2020)

ūüźĺ Leikattu, sirutettu, madotettu, rokotettu

ūüźĺ Perusterve

ūüźĺ Turkinhoito: S√§√§nn√∂llinen harjaus

ūüźĺ Sijainti: Hoitokoti Ven√§j√§ll√§

Roxy löydettiin vaeltelemasta kaduilla, otettiin huostaan emonsa ja veljensä kanssa.

Roxy on aktiivinen ja leikkisä tyttö koira. Tykkää olla liikkeessä. Oikealla lähestymistavalla saa ystävän moneksi vuodeksi eteenpäin. Osaa kävellä hihnassa mutta välillä saattaa vetää äkkinäisesti, joten omistajan täytyy olla valppaana.
Jos Roxy pääsee irti hihnasta tuntemattoman ihminen ulkoiluttaessa, se lähtee helposti omille teilleen. Tällä hetkellä ulkoilee 4-5 kertaa päivässä, koska asuu omakotitalossa, jossa on aidattu piha.

Roxy on joskus asunut kerrostaloasunnossa, eikä tiettävästi haukkunut tai tuhonnut tavaroita, kun ihmiset eivät ole kotona. Tällöin seurana on aina kuitenkin ollut toinen koira. Nykyään ei jää ikinä yksin: aina on ihmisiä ja muita koiria kotona. Kun siis jää yksin kotiin, ei voi taata etteikö tekisi tuhoja.

Tällä hetkellä asuu perheessä, jossa on kaksi lasta, nuorin on 8-vuotias ja tulee hyvin toimeen niiden kanssa. Muiden koirien kanssa tulee toimeen, kissoihin ei ole päässyt tutustumaan.

Roxy käyttäytyy autossa hyvin. Uuden omistajan on hyvä tiedostaa, että Roxy vetää välillä hihnaa todella äkkinäisesti. Roxylle sopisi parhaiten perhe, jossa on jo muita koiria ja/tai lapsia, joiden kanssa hän voisi leikkiä ja olla seurana. Roxy kaipaa aktiivisia puuhia ja rakastaa juoksemista.

Veressä on selvästi labradorinnoutajaa. Hoitokodissa syö kuivamuonaa kahdesti päivässä ulkoilun jälkeen.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.