WhatsApp Image 2021-10-03 at 18.50.44

Altai

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 69 cm

🐾 Paino 30 kg

🐾 Ikä 2,5v (syntynyt 3/2019)

🐾 Leikattu, sirutettu, madotettu, rokotettu

🐾 Perusterve 

🐾 Turkinhoito: Säännöllinen harjaus 

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä  

Altai löytyi huoltoasemalta, josta nykyinen hoitokoti otti hänet huostaan.

Altai on luonteeltaan lempeä, tykkää pussailla ja halailla. Altai sopisi parhaiten kaupungin ulkopuolella asuvaan perheeseen, jossa saisi ulkoilla ja juoksennella pihapiirissä.

Tällä hetkellä Altai asuu sekä urosten että narttujen kanssa, joten oikean lähestymistavan puitteissa pystyy olemaan toisena uroskoirana perheessä. Ei ole tietoa, miten suhtautuu kissoihin. Lapsiin ja ihmisiin ylipäätään suhtautuu hyvin, mutta pelästyy helposti kovia ääniä kuten huutoa ja kiljuntaa.

Vetää jonkin verran hihnassa, sillä ei ole tottunut ulkoilemaan kiinnitettynä. Altai ulkoilee ainakin viidesti päivässä aidatulla alueella. Ei ole koskaan asunut kerrostalossa.

Altai ei ole koskaan jäänyt kotiin täysin yksin joten on vaikea sanoa, haukkuuko tmv. kun jää yksin. Alkuaikoina uudessa paikassa saattoi kiivetä pöydälle ja varastaa ruokaa, mutta ajan kanssa ei enää tehnyt tätä.

Kun Altai oli ensimmäistä kertaa auton kyydissä, meni paniikkiin ja säntäili ympäriinsä, mutta muut kerrat ovat menneet hyvin, vaikka ei ole ollut auton kyydissä usein. Vaatii siis totuttelua ja aluksi kannattaa laittaa häkkiin tai kiinnittää hihnaan.

Roduista ei ole tarkkaa tietoa. Hoitokodissa syö kuivamuonaa kahdesti päivässä.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.