IMG_20240319_195938_646

Demi

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus: 45cm

🐾 Paino: 15kg

🐾 Arvioitu syntymäaika: 13.02.2023

🐾 Rokotettu, sirutettu, madotettu. Ei vielä steriloitu.

🐾 Turkin hoito: Tarvittaessa harjaus ja pesu

🐾 Terveys: Kliinisesti terve

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Demi oli koditon. Emme tiedä, syntyikö hän kadulle vai heitettiinkö hänet ulos.

Toukokuun alussa 2023 Demi jäi auton alle kerrostalon pihalla. Häneen osunut kuljettaja katosi yrittämättä auttaa pientä pentua. Välittävä tyttö löysi pennun ja otti meihin yhteyttä ja suostuimme auttamaan.

Demiltä murtui molemmat  lonkat. Hänelle tehtiin useita leikkauksia ja asennettiin metallilevyt. Sen jälkeen hän asui sairaalan osastolla noin 2 kuukautta. Koska vartalo on nuori ja aktiivisesti kasvava, luut kasvoivat yhteen nopeasti ja oikein. Sen jälkeen levyt otettiin pois, eli nyt niitä ei ole tassuissa vaan Demi on ihan tavallinen pentu. Sen jälkeen hän muutti maalaistaloon hoitokotiin.

Luonteeltaan Demi on tavallinen, utelias nuori koira. Hän haluaa kaiken ja kaikki on mielenkiintoista, hän rakastaa kaikkia ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Ulkoilu on toistaiseksi tällaista: koko päivän hän viettää talon aidatulla piha-alueella, jossa hän hoitaa tarpeensa. Nukkuu yöt kotona. Hänen on edelleen vaikea kestää koko yötä pissaamatta (tämä on täysin normaalia hänen ikäiselleen pennulle). Isommat tarpeet hän hoitaa pääsääntöisesti ulkona, mutta vahinkoja voi tapahtua, vaikka Demi yrittää pidättää.

Hihnassa hän kävelee edelleen niin ja näin, ei ole vielä tottunut siihen. Valjaissa on enemmän tai vähemmän normaalisti. Hoitokoti pyrkii parantamaan asiaa.

Yksin jääminen on ok, jos Demi on kävellyt ja juossut ympäriinsä ja purkanut energiaa. Jäädessään yksin saattaa vähän vinkua, mutta ei paljoa. Saattaa myös varastaa, rikkoa tai pureskella jotain. Hänhän on vielä nuori koira.

Demi suhtautuu kaikkiin erinomaisesti. Hänen nykyisessä asuinpaikassaan on koiria (eri kokoisia ja ikäisiä) ja kissoja. Lapsia, jotka huutaa ja heiluttaa käsiään, saattaa aluksi pelätä.

On ollut autossa useita kertoja. Toistaiseksi hän on ollut huonovointinen autossa, mikä on myös melko tavallista nuorille koirille.

Demi tarvitsee omistajan, joka voi antaa tarpeeksi aikaa ja kouluttaa häntä , koska Demi on vielä nuori ja hänellä on valtavasti opittavaa tästä maailmasta.

Hän reagoi normaalisti kaikkiin käsittelyihin. Saattaa vinkua, mutta ilman aggressiota.

Nyt hän syö kuivaa ja märkää ruokaa 4 kertaa päivässä ja se pian tiputetaan 3 kertaan.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.