WhatsApp-Image-2021-09-24-at-12.48.45-1-1

Eva

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 47 cm

🐾 Paino 16 kg

🐾 Ikä 2,5 vuotta (syntynyt ~5/2019)

🐾 Leikattu, sirutettu, madotettu, rokotettu

🐾 Perusterve 

🐾 Turkinhoito: säännöllinen harjaus.

🐾 Sijainti: Hoitkokoti Venäjällä  

Eva löydettiin hylättynä pentuna Karjalassa.

Eva on luonteeltaan lempeä, hieman pelokas tutustuessaan uuteen ihmiseen ja saattaa jähmettyä paikalleen. Kun alkaa luottaa ihmiseen, on leikkisä koira. 

Ihmisiin Eva suhtautuu varoen kunnes tutustuu kunnolla, kissoihin suhtautuu neutraalisti eikä kiinnitä heihin suurempaa huomiota. On ollut tekemisissä yli 10-vuotiaiden lasten kanssa, mutta pienempien kanssa ei ole ollut kontaktissa.

Sopeutuu hyvin kaikenlaiseen elämään omakotitalossa tai kerrostalossa. Eva on sopeutuvainen, mutta tarvitsee ensin aikaa ja kärsivällisyyttä. Sopisi parhaiten rauhallista elämään viettävään perheeseen ennemmin kuin liian aktiiviseen. Saattaa alussa tehdä tarpeensa sisälle ja voi olla todella jäykkä käytökseltään, koska pelkää ja jännittää uusia paikkoja. Mutta tämäkin menee ajan kanssa ohi. 

Eva ei ole koskaan jäänyt kotiin täysin yksin: ympärillä on aina ollut muita koiria ja/tai ihmisiä. Mutta ei ole koskaan tehnyt tiettävästi mitään tuhoja.

Eva käyttäytyy hienosti hihnassa, ei vedä. Ulkoilee ainakin 3-4 kertaa päivässä, koska asuu tällä hetkellä kaupungin ulkopuolella omakotitalossa, jossa koirat päästetään ulkoilemaan useamman kerran päivässä. On siis vaikea sanoa, miten tottuisi harvempaan päivittäiseen ulkoiluun. Autossa käyttäytyy rauhallisesti.

Hoitokodissa syö kuivamuonaa kahdesti päivässä.

Perimässä on varmasti labradorinnoutajaa.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.