Image (11)

Rasmus

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 50 cm

🐾 Paino 24 kg

🐾 1,5-vuotias (syntynyt ~ 31.3.2021)

🐾 Sirutettu, madotettu, rokotettu, leikattu

🐾 Perusterve

🐾 Turkinhoito: Turkki ei vaadi erityistä hoitoa, riittää että pesee ja harjaa säännöllisin väliajoin

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Rasmus on nuori ja elämäniloinen koira, jonka kanssa arki sujuu helposti. Tulee loistavasti toimeen niin pienien kuin isojen koirien kanssa. Rakastaa myös ihmisiä niin aikuisia kuin lapsia. Ei osoita koskaan aggressiota. Kävelee kohtalaisesti hihnassa, saattaa vetää alussa kunnes saa tehtyä tarpeensa. On tottunut kahteen ulkoilukertaan päivässä. Tietää peruskäskyt (istu, maahan, paikka, ei, älä vedä, älä hauku). Oppii helposti uusia käskyjä herkkujen ja kehujen avulla.

Turkki ei vaadi erityistä hoitoa, riittää että pesee ja harjaa säännöllisin väliajoin. Rasmuksella on paksu turkki, joten sille ei tule helposti kylmä talvella. Rasmuksella ei oikeastaan ole karvanlähtöaikaa, joten karvaa ei tule olemaan ympäri asuntoa.

Tällä hetkellä Rasmus asuu omakotitalossa muutaman muun koiran kanssa. Tätä ennen hän asui kerrostaloasunnossa yhden chihuahuan kanssa. Entisen omistajan mukaan Rasmus pärjää hyvin kotona ilman ihmistä, mutta muiden koirien seurassa, ei hajota paikkoja eikä hauku. Ei voi siis tietää, miten hän käyttäytyy jäädessään kotiin aivan yksin ilman koirakaveria, mutta voisi uskoa, että hän tottuu nopeasti tähänkin.

Koska Rasmus on vielä nuori, hän on aktiivinen ja utelias koira. Hän tarvitsee pitkiä lenkkejä, jotta hän voisi juosta ja leikkiä sielunsa kyllyydestä ja kuluttaa energiaansa. Pitkän ja aktiivisen lenkin jälkeen Rasmus saattaa vain nukkua lopun päivästä. Rasmus käyttäytyy hyvin autossa, saattaa ainoastaan olla hieman levoton koska haluaa aina tietää, mitä tapahtuu.

Kaiken kaikkiaan Rasmus on positiivinen koira ilman käytösongelmia. Rasmus on oikeastaan vielä ”teini” ja kaipaa paljon kaikenlaista aktiivisuutta ja rakkautta. Valitettavasti hän ei saanut kumpaakaan edelliseltä omistajaltaan.

Rasmuksesta saattaa tulla teidän ja lapsenne paras ystävä ja kumppani moneksi vuodeksi eteenpäin. Hänen valloittava hymy ja mahtavat korvat eivät jätä ketään kylmäksi. Antakaa tälle aurinkoiselle koiralle mahdollisuus olla rakastettu kotikoira. Me mielellämme autamme ja kerromme lisää hänen hoidostaan ja kasvatuksestaan.