WhatsApp-Image-2022-03-25-at-15.20.08

Timmi

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 50 cm, saattaa vielä kasvaa muutaman sentin

🐾 Paino 18kg

🐾 Ikä n. 1 vuotta (syntynyt ~ 7/2021)

🐾 Leikattu, sirutettu, madotettu, rokotettu

🐾 Perusterve

🐾 Turkinhoito: Säännöllinen harjaus

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Timmi löydettiin kadulta vaeltamassa emonsa ja veljiensä kanssa, kaikkia koiria ei pystytty pelastamaan.

Timmi on leikkisä, erittäin lempeä ja ihmiseen orientoitunut koira. Rakastaa juoksentelua pihassa. Rakastaa myös herkkuja ja on heti parasta ystävää kun saa niitä.

Hihnassa ulkoiluttaessa ei vedä, mutta on vielä opetusvaiheessa. Tutussa ympäristössä on itsevarma, mutta vieraammassa meluisammassa paikassa on varovaisempi. Ulkoilee 4-5 kertaa päivässä, koska asuu maalla omakotitalossa. Talon piha on aidattu.

Timmi ei ole koskaan jää kotiin täysin yksin, aina on joku ihminen kotosalla sekä muita koiria. Kun siis jää yksin kotiin, ei voi taata etteikö tekisi tuhoja.

Tällä hetkellä asuu perheessä, jossa on kaksi lasta, nuorin on 8-vuotias. Tulee toimeen hienosti, leikkii ja juoksee lasten kanssa. Koirien kanssa tulee toimeen, kissoihin ei reagoi mitenkään. Ihmisten kanssa tulee toimeen: tuttujen kanssa on heti halailemassa ja tuntemattomien kanssa on ensin varuillaan mutta saatuaan herkkuja, on heti jo ystävä 🙂

Autossa käyttäytyy hyvin.
Soveltuu niin aktiiviseen kuin rauhallisempaan perheeseen.

Timmi on tunteellinen koira ja tunteiden vallassa saattaa pissata alleen (esimerkiksi ilostuessaan tai pelästyessään kunnolla). Tämä on kuitenkin ohimenevää, sillä arkielämässä, jossa ei tapahdu äkkinäisiä muutoksia, näin ei käy. Kotona on kuitenkin hyvä olla alkuaikoina pissatusalusta varmuuden vuoksi.


Saattaa olla laikaa veressä (hännän perusteella).

Hoitokodissa syö kuivamuonaa kaksi kertaa päivässä ulkoilun jälkeen.