WhatsApp-Image-2021-09-16-at-16.21.32-3

Torik

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 63 cm

🐾 Paino 29 kg

🐾 Ikä 6,5 vuotta (syntynyt ~5/2015)

🐾 Perusterve

🐾 Leikattu, madotettu, sirutettu, rokotettu

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Nykyinen hoitokoti löysi Torikin hylättynä kadulta ja otti huostaan. Sieltä löysi kodin, mutta Torik palautettiin hoitokotiin, koska omistaja oli pettynyt siihen, ettei koira puolustanut omistajansa ystävää ryöstäjältä.

Luonteeltaan Torik on lempeä, hän rakastaa ihmisiä.

Torik on enemmän kiintynyt mieshenkilöihin. Hän suhtautuu lapsiin mainiosti ja kissoihin neutraalisti. Hoitokodissa on asunut kissojen kanssa, on heitä sielä jahdannut, mutta enemmän leikkimielessä. Muihin koiriin suhtautuu hyvin, jos tutustuminen alkaa oikealla tavalla.

Täydellinen omistaja olisi aikuinen mies, jonka kanssa hän pääsisi ulkoilemaan metsässä. Torik pystyy asumaan myös kerrostalossa. 

Yksin jäädessään Torik ei hauku, mutta saattaa pureskella esineitä. On myös välillä varastanut ruokaa pöydältä, jos se on jätetty näkyvälle paikalle. Uudessa paikassa saattaa merkata paikkoja.

Hoitokodissa Torik ulkoilee kolmesti päivässä aidatulla alueella ja entisessä hoitokodissa ulkoili kahdesti päivässä. Vetää hihnassa jonkun verran. Tällä hetkellä syö kuivamuonaa kerran päivässä.

Turkinhoito tarvitsee kaudesta riippuen: jos lähtee paljon karvaa, pitää harjata useammin. Kynsienleikkuu ei ole Torikin lempijuttuja.

Torikissa saattaa olla laikan ja/tai paimenkoiran sekoitusta.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.