IMG-20230524-WA0009

Vallu

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus: 45 cm

🐾 Paino: 20 kg.

🐾 Arvioitu syntymäaika: 1.3.2020

🐾 Kastroitu, madotettu, sirutettu, rokotettu

🐾 Turkinhoito: harjaus ja takkujen poistaminen korvien takaa.

🐾 Terveys: Kliinisesti terve

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Luonteeltaan erittäin hellä ihmisiä kohtaan, tulee toimeen myös muiden eläinten kanssa, mutta hän voi alkaa tapella toisen uroksen kanssa. Ei pahuudesta, vaan uhmasta, saattaa alkaa näykkiä toista uroskoiraa esimerkiksi mustasukkaisuudesta.

Vallu on mustasukkainen, ja jos joku silittää häntä, hän ei anna muiden koirien lähestyä häntä. Mutta yleisesti ottaen hän elää laumassa hyvin, on huonoissa väleissä vain yhden toisen koiran kanssa.

Pystyy pidättelemään kotona, mutta saattaa merkata paikkoja.

Kotona on yleensä nukkumassa sohvalla tai katsomassa ulos ikkunasta, mitä tapahtuu. Saattaa haukkua ikkunan ulkopuolella liikkuville ihmisille. Jos hän on pihalla, istuu aidan vieressä ja haukkuu ohikulkijoita.

Vallu suhtautuu ihmisiin erittäin hyvin, rakastaa kaikkia erittäin paljon ja on myös erittäin hyvä lasten kanssa. Hänet löydettiin kadulta, kun moottoripyörä törmäsi häneen ja hän loukkasi tassunsa renkaaseen. Hän oleskeli lähellä leikkikenttää ja kaikki rakastivat häntä kovasti ja ruokkivat häntä.

Autossa kulkee normaalisti, on ollut paljon kyydissä eläinlääkärireissuilla.

Vallun vaikeana kohtana on mustasukkaisuus muita koiria kohtaan. Mutta samalla hän tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen, hän voi näyttää luonnettaan uusien tulokkaiden kanssa, mutta sitten kun hän tutustuu toiseen, kaikki järjestyy.

Syö lihapuuroa, (lihaa + kaurapuuroa, riisiä tai tattaria). Vallu on vaatimaton ruuan suhteen.

Ei ole kokemusta kynsien leikkaamisesta, antaa harjata takkuja turkissa sitä mukaa kun niitä tulee, hän ei pidä hirveästi rokotuksista/pistoksista, alkaa inistä.

Kiinnostuitko minusta? Täytä alla oleva adoptiohakemus.