WhatsApp-Image-2022-03-25-at-15.19.48-1

Vera

Lisätietoa

🐾 Säkäkorkeus 38 cm

🐾 Paino 15kg

🐾 Noin 4 vuotias (syntynyt ~ 1/2019)

🐾 Sirutettu, madotettu, rokotettu

🐾 Perusterve

🐾 Turkinhoito: Säännöllinen harjaus

🐾 Sijainti: Hoitokoti Venäjällä

Vera ja sen pennut löydettiin kadulta ja otettiin huostaan.

Vera on rauhallinen tyttökoira. Välillä on leikkisällä tuulella, mutta muuten makoilee rauhallisesti paikallaan. Vera on ihana tyttö!

Vera asuu tällä hetkellä omakotitalossa eikä ole tottunut ulkoilemaan hihnassa. Kun sille laitetaan valjaat, hän menee makaamaan eli valjaiden ja hihnan käyttö on vielä opetteluvaiheessa. Hoitokodissa sisäsiisti, ulkoilee neljä kertaa päivässä omakotitalon aidatulla alueella.

Vera ei ole koskaan jäänyt kotiin täysin yksin, vaan ympärillä on aina ihmisiä ja muita koiria. Vera ei kuitenkaan vaikuta sellaiselta koiralta, joka tekisi hirveästi tuhoja jäädessään yksin.

Vera ei sovi perheeseen jossa on pieniä lapsia: pelkää kun nämä kiljuvat ja heiluttavat käsiään. Sopii perheeseen, jossa on ainoastaan aikuisia. Ei ole tutustunut kissoihin. Muihin koiriin suhtautuu rauhallisesti, eikä osoita mitään aggressiota.

Autossa käyttäytyy melko hyvin.
Vera sopii rauhallista elämää elävään perheeseen, esimerkiksi eläkkeellä olevien omistajien seuraksi.

Hihnan ja valjaiden käyttö saattaa aiheuttaa vaikeuksia alkuaikoina. Vera ei myöskään lämpene heti uusille ihmisille, vaan tarvitsee aikaa, että tottuu uuteen ihmiseen ja ympäristöön.

Vaikea sanoa mitä rotuja Verassa saattaisi olla.
Hoitokodissa syö kuivamuonaa kahdesti päivässä.

Vera steriloidaan lähiaikoina.